KRAM i åk 3

I hela Ålstensskolan jobbar vi det här läsåret med ett värdegrundsarbete som heter KRAM. Eleverna i klass tre känner igen detta sedan tidigare, och har säkert berättat hemma att K står för kamratskap, R för respekt, A för ansvar och M för mod. Under våra KRAM-lektioner jobbar vi med olika gruppstärkande övningar, påståenden med fyra hörn, paruppgifter och tar även upp aktuella problem och diskuterar lösningar till dessa. Under våra KRAM-lektioner händer det att vi blandar klasserna så att barnen får möjlighet att lära känna varandra bättre. Vi har i alla klasser även KRAM-rast en gång i veckan, då barnen får leka med nya kompisar i olika grupper och träna på att samarbeta. Så här kan det se ut då!

En reaktion på “KRAM i åk 3