Äntligen är bloggen igång igen!

Nu har barnen börjat årskurs tre, och vi kan med glädje meddela att bloggen kontinuerligt kommer att uppdateras under det här läsåret. Vi hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som vi! Titta gärna på bilderna tillsammans med era barn och låt dem berätta för er.

Här nedan får ni lite smakprov på vad vi har gjort den senaste tiden!

Valarbetet under våra SO-lektioner börjar närma sig sitt slut. Barnen har verkligen uppskattat att få jobba i grupper och skapa egna partier. Här ser vi tillverkandet av valaffischer och när några grupper redovisar för klassen. Riktigt bra jobbat!

Alla klasser i trean har fått se en dansuppvisning med barn från Kungliga Balettskolan. Efter dansuppvisningen fick vi testa på några av dansstegen. Spännande men lite klurigt…

Under några av MA-lektionerna har vi spelat spel i par. Här ser vi hur några barn övar på att skapa de största talen med hjälp av talkort som sedan placeras i hundratal-, tiotal- eller entalsrutor.

I NO har vi de senaste veckorna arbetat med fåglar. Vi skriver både för hand och på iPad, söker fakta i böcker och på nätet och tittar på filmer samt lyssnar på berättelser. Snart är det dags för redovisning och test i ämnet!

7 reaktion på “Äntligen är bloggen igång igen!