3b maj månad bjuder på en mängd aktiviteter

Friidrottsdagen bjöd på massor av roliga aktiviteter. Full rulle med lunchavbrott.

I måndags kom el-Roffe på besök. Vi lärde oss hur vi handskas med elektricitet.

På utflykten till Gamla stan blev vi guidade av ”Britta”. Hon tog med oss på en promenad genom gränderna och hon berättade om hur barnen levde där för 400 år sedan.

Glass och vatten blev dagens höjdpunkt.

Friidrottsdag

Friidrottsdag för hela slanten ?

Vilka kämpar vi har. Bara uppvärmningen med Stefan var som ett helt träningspass20160519_090825

Lovdag den 6 maj

Fredag den 6 maj är det lovdag. De barn som behöver omsorg den dagen var god meddela expeditionen tfn: 08-508 49000.

Vänliga hälsningar Enhörningen

Publicerad i Fritids Enhörningen

image image imageAnna visar klassen  StavaRex, ett bättre rättstavningsprogram än det som finns som standard i Word

Besök på Fritidsklubben Kometen

Hej!

Alla klasser kommer att vara en eftermiddag på Fritidsklubben Kometen, Svedjevägen 24

Tfn:08-508 48875

Vi går efter skolan och är där hela eftermiddagen.

Följande datum:

3C torsdag den 14 april

3B torsdag den 21 april

3D tisdag den 26 april

3A tisdag den 3 maj

Erwin Pontus Helén Annette samt personalen på Kometen Björn och Amir

Publicerad i Aktuell allmän information

3b Påskvandring

På veckans påskvandring var vi på marknad. Vi träffade torgdamerna som bjöd på godsaker

3B NTA

• image
  • I tema ”Förändringar”  testar vi vattnets olika former samt hur fasta eller lösliga former kan blandas med vatten.

image image image image image image Läs mer ›

Publicerad i 5B, Okategoriserade

3B Äppelkonst

Under ett par veckor har eleverna, på bildlektionerna, tillsammans med Annika lärt sig genom förbättring. Otroligt vilka konstverk de har åstadkommit!

image image image image image image

Mer NO i 3a

imageimage

Nu har vi avslutat vattnets olika former och går in för att studera blandningar. Dagens uppdrag handlade om att blanda grus och salt. Vad hände med saltet när vi blandade och varför? Vad händer om vi silar blandningen?

3a Arbetar med ”Förändringar” i NO

Vi förbereder och tittar på förändringar. Vad hände med vattnet och brustabletten

Vi förbereder och tittar på förändringar.
Vad hände med vattnet och brustabletten